Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ετοιμάζεται η παγκόσμια οικονομική συνάντηση στο Νταβός: 60 ηγέτες χωρών και ο Ντ.Τραμπ


Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός Μπέργκε Μπρέντε δήλωσε ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ «θα γίνει δεκτός όπως και οι άλλοι αρχηγοί κρατών» στο Νταβός, σε συνέντευξή του στην ελβετική έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας Agefi.

«Θα υποδεχθούμε τον πρόεδρο Τραμπ όπως και τους υπολοίπους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στο ετήσιο συνέδριό μας», τόνισε ο Μπέργκε Μπρέντε υπενθυμίζοντας ότι το Φόρουμ έχει αυτή τη χρονιά ως θέμα την «οικοδόμηση ενός κοινού μέλλοντος σε έναν κατακερματισμένο κόσμο».

«Η συμμετοχή του προέδρου θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να έχουν μία άμεση αντίληψη των πολιτικών και οικονομικών προτεραιοτήτων των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τονίζοντας ότι η ετήσια συνάντηση που οργανώνεται στο Νταβός θα προσελκύσει από τις 22 Ιανουαρίου περί τους «3.000 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους περισσότερους από 60 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων και περισσότερους από 1.900 διευθυντές επιχειρήσεων».


Ανάμεσα στα παγκόσμια προβλήματα που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιδιώκει να συζητηθούν φέτος είναι η ανάγκη για μία «αειφόρο, ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας» , καθώς και η κλιματική απορρύθμιση.

Ελπίζει επίσης ότι «σημαντικές πρωτοβουλίες» θα ξεκινήσουν από το Νταβός που θα αφορούν «την κορεατική χερσόνησο», «τη Βενεζουέλα» ή τις παλαιστινο-ισραηλινές σχέσεις.

«Ο αριθμός των σημαντικών πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου μας θα είναι ακόμη ένα μέσο για να αποτιμήσουμε την επιτυχίας μας», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο θέμα της ισότητας, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δήλωσε ικανοποιημένος που το σύνολο των θέσεων αντιπροέδρων του συνεδρίου καταλαμβάνεται από γυναίκες: «Θεωρώ ότι η ισότητα των φύλων αποτελεί προτεραιότητα σε όλους τους τομείς. Στη χώρα μου τη Νορβηγία, η ισότητα αυτή είναι αυτονόητη».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου