Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΔΝΤ: "Το πρωτογενές πλεόνασμα στο 3,5% του ΑΕΠ είναι μη ρεαλιστικό"


Για πρώτη φορά η άποψη ότι η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος στο 3,5% του ΑΕΠ το 2018 προϋποθέτει ότι οι Έλληνες θα γίνουν... ήρωες, εκφράστηκε από την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται και από τους τεχνοκράτες του Ταμείου, στην Έκθεση Βιωσιμότητας του Ελληνικού Χρέους, στην οποία, μεταξύ άλλων τονίζεται ότι ακόμη και με ηρωικές προσπάθειες αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο προσωρινά και σε καμία περίπτωση τέτοιο ύψος πρωτογενούς πλεονάσματος δεν μπορεί να διατηρηθεί για δεκαετίες.

Ο λόγος; «Καμία άλλη οικονομία δεν έχει κατορθώσει να το επιτύχει και πολύ περισσότερο η ελληνική και με δεδομένη την εκτίμηση ότι η ανεργία θα παραμείνει σε διψήφιο ποσοστό για τα επόμενα έτη», εξηγεί το Ταμείο.

Όσο για τη δική του εκτίμηση, αυτή «προσγειώνει» το πρωτογενές πλεόνασμα στο 1,5% του ΑΕΠ, στόχο τον οποίο θεωρεί πολύ πιο ρεαλιστικό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου