Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Δύο Αφγανοί συνελήφθησαν για βιασμό 18χρονου στο Πεδίον του Άρεως


Για βιασμό κατά συναυτουργία κατηγορούνται δύο Αφγανοί, ηλικίας 19 και 21 ετών, που συνελήφθησαν στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας πήγαν στο Πεδίον του Άρεως μαζί με 18χρονο ομοεθνή τους, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον 18χρονο και προέβησαν σε ασελγείς σε βάρος του πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου