Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας: "Σταθήκαμε όρθιοι με το πιστόλι στον κρόταφο"


Όταν βρεθήκαμε με το πιστόλι στον κρόταφο, κάναμε την επιλογή να σταθούμε όρθιοι, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Ανώγεια της Κρήτης.

«Δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας κατά την έναρξη της ομιλίας του και δήλωσε περήφανος «που δώσαμε αυτήν τη μάχη και βρεθήκαμε μπροστά, υποστηρίζοντας το δίκιο του ελληνικού λαού».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για σχέδιο που είχε ετοιμαστεί από καιρό, πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, με στόχο να παγιδευτεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα.

Όπως κατήγγειλε, κάποιοι σχεδίαζαν να πάνε στην κάλπη νωρίτερα, επισπεύδοντας την προεδρική εκλογή, με στόχο μέσα στον Φλεβάρη να κλείσουν τις τράπεζες, «ώστε να υποχρεωθούμε σε υποχώρηση».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τό πιστολάκι πού αναφέρεις τσιπροεβραίε ήταν ψεύτικο μέ καψουλάκια πού σκάνε τά παιδιά στίς Απόκριες, σού αξίζει ένα αληθινό όπλο μέ αληθινή σφαίρα στό κεφάλι, γιά νά μάθεις νά μήν κοροιδεύεις καί συνεχίζεις νά προκαλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή