Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Κοινή δράση Κούρδων και Στρατού Συρίας κατά των Τζιχαντιστών


Ο κυβερνητικός στρατός της Συρίας και οι τοπικές ένοπλες ομάδες των Κούρδων, συμφώνησαν  στην από κοινού δράση κατά των εξτρεμιστών του  ‘ισλαμικού κράτους’.
Σε αντάλλαγμα αυτής της συνεργασίας η Δαμασκός συμφώνησε να περιορίσει την επιρροή της στην πόλη Χασάκα.


Σύμφωνα με τη συμφωνία «οι περιοχές στις οποίες θα πολεμήσουν οι κουρδικές δυνάμεις για να τις απαλλάξουν από τους εξτρεμιστές θα αποκτήσουν κουρδική διοίκηση» και συγχρόνως στα διοικητικά κτήρια αυτών των περιοχών οι Κούρδοι θα έχουν τη δυνατότητα να υψώσουν τη σημαία τους, αντί της σημαίας του κράτους της Συρίας.



Οι πληροφορίες αυτές έφθασαν στους αξιωματούχους της Τουρκίας οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους. Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία ενός κουρδικού κράτους στη βόρεια Συρία, κοντά στις νοτιοανατολικές περιοχές της. Χθες δημοσιεύθηκε ότι η προτίθεται να κατασκευάσει τείχος από μπετόν με τη Συρία και πρόσφατα δημοσίευσε ότι έχει έτοιμα σχέδια για εισβολή στη Συρία προκειμένου να ματαιώσει τα σχέδια των Κούρδων για αυτόνομο κράτος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου