Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ρωσική άσκηση με μαχητικά στα σύνορα με τη Νορβηγία…δ


Όπως μεταδίδεται από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, η ρωσική Αεροπορία έχει ξεκινήσει ασκήσεις στη θάλασσα του Μπάρεντς, κοντά στον Αρκτικό ωκεανό, με τους πιλότους των δύο ομάδων μαχητικών τύπου MiG-31 να ασκούνται στο σενάριο της απόκρουσης επίθεσης από έναν υποτιθέμενο εχθρό.

Οι δυο ομάδες αεροσκαφών που κατά πάσα πιθανότητα θα εναλλάσσεται στον επιθετικό και τον αμυντικό ρόλο θα έχουν στόχο οι μεν να «περάσουν για να βομβαρδίσουν στο ρωσικό έδαφος και οι δε να αποκρούσουν την επίθεση.

Οι χώρες της περιοχής και το ΝΑΤΟ κατηγορούν τους Ρώσους ότι χρησιμοποιούν τις ασκήσεις για να προβαίνουν σε παραβάσεις και παραβιάσεις, όπως τον περασμένο Δεκέμβριο που οι Νορβηγοί βιντεοσκόπησαν εξαιρετικά κοντινή διέλευση ρωσικού μαχητικού από δικό τους αεροσκάφος σε διεθνή εναέριο χώρο, επεισόδιο για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν στη Μόσχα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου