Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Για το κόμμα του ΓΑΠ η παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν ένα "ευτελές εθνικιστικό σόου"!


Σε ευτελές εθνικιστικό και λαϊκιστικό σόου μετέτρεψε η «συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» την παρέλαση , τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής.

«Σήμερα τιμάμε τους αγώνες εκείνων που με τη ζωή και τη δράση τους αναγέννησαν το Ελληνικό Έθνος και χάρισαν σε μας μια ελεύθερη Ελλάδα. Την ελευθερία της Πατρίδας μας που οφείλουμε να διαφυλάξουμε με κάθε θυσία και εμείς.

Δυστυχώς, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μετέτρεψε την Επέτειο αυτή σε ένα ευτελές εθνικιστικό, λαϊκιστικό σόου, πληρωμένο μάλιστα πολύ ακριβά. Η ιδεολογική επικυριαρχία του κ. Καμμένου στην "κυβέρνηση της Αριστεράς" είναι εμφανής», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Άι στό διάολο νά πάς βρωμοπασόκε τού τζέφρυ πού έχεις πατρίδα τήν Έλλάδα! Ούστ ρέ προδότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή