Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Φρίκη: Η Μπόκο Χαράμ αποκεφάλισε δύο «κατασκόπους»


Νέα φρικαλεότητα από την αφρικανική τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράκ που αποκεφάλισε δύο άνδρες με την υποψία της κατασκοπείας. 
Το ένα από τα θύματα αναγνωρίστηκε ως ο Νταγούντ Μουχάμεντ, αγρότης από την πόλη Μπάγκα. Ο ίδιος ομολόγησε πως ένας αστυνομικός του πρόσφερε 25 δολλάρια για να γίνει κατάσκοπος, υποσχόμενος να τον κάνει βαθύπλουτο.
Το βίντεο του αποκεφαλισμού τους κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με υποτίτλους, μάλιστα, σε αγγλικά, γαλλικά και αραβικά.
Το υλικό είναι το τελευταίο σε μία σειρά βίντεο υπό την ονομασία «σοδειά κατασκόπων».
Είναι ενδεικτικό πως ο τρόπος που έχουν κινηματογραφηθεί οι φρικιαστικές εικόνες των αποκεφαλισμών είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τις μεθόδους του Ισλαμικού Κράτους.
Ο μασκοφόρος εκτελεστής στέκεται πάνω από τους μελλοθάνατους κραδαίνοντας ένα μαχαίρι. Οι όμηροι, σε καθεστώς τρόμου, αναγκάζονται να «ομολογήσουν» τα σφάλματά τους ενώ, όπως και στα βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, η σκηνή του αποκεφαλισμού κόβεται στο μοντάζ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου