Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ


«Η κινδυνολογία των τελευταίων ημερών έπεσε στο κενό. Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε», δήλωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την έξοδό του από τη Βουλή, μετά την πρώτη – ανεπιτυχή - ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Αύριο είναι μια καινούρια μέρα. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ο λαός σύντομα θα είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις. Υπάρχει διέξοδος και θα την δώσει ο λαός και η Δημοκρατία», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εορτάζει σήμερα ο άγιος Φλώρος. Μεγάλη χάρη του.
    Ἀπολυτίκιον (Κατέβασμα)
    Ἦχος πλ. α’. Τὸν συνάναρχον Λόγον.
    Εὐσεβείας τοὶς τρόποις ἐγγυμναζόμενοι, τοῦ μαρτυρίου τὴν τρῖβον διαπεράτε καλῶς, ὡς αὐτάδελφοι κλεινοὶ Χριστὸν δοξάσαντες, ὅθεν γεραίρομεν ὑμᾶς, ὡς γενναίους Ἀθλητᾶς, Φλῶρε καὶ Λαῦρε βοῶντες. Ἀπὸ παντοίας ἀνάγκης, ρύσασθε πάντας ἠμᾶς Ἅγιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή