Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Χρυσός ο Κοκκαλάνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στην Κίνα.

Ο Έλληνας αθλητής, που είχε εξασφαλίσει από την Παρασκευή την πρωτιά, πήρε την 5η θέση στην τελευταία ιστιοδρομία της κατηγορίας RSX.

Σημειώνεται ότι με αυτή τη διάκριση, ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι τον Νοέμβριο.

Επιπλέον, στο βάθρο και συγκεκριμένα στο δεύτερο «σκαλί» της κατηγορίας 470, βρέθηκαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, που τερμάτισαν 4οι στην τελευταία ιστιοδρομία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου