Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Βούλγαροι έκλεβαν καλώδια, έκλεβαν ρεύμα και ζούσαν παράνομα μέσα σε ξένο σπίτι στην Καλαμαριά επί τρεις μήνες!


Καλώδια χαλκού από υπόγειες εγκαταστάσεις πεζοδρομίων, συνολικού μήκους 415 μέτρων και εκτιμώμενης αξίας άνω των 1.500 ευρώ, είχαν κλέψει τρεις Βούλγαροι, οι οποίοι έμεναν σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή της Καλαμαριάς, το οποίο ηλεκτροδοτούσαν παράνομα, κλέβοντας ρεύμα από κοντινό στύλο της ΔΕΗ.
Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας από 52 ως 54 ετών, οι οποίοι τον Ιούλιο παραβίασαν, μπήκαν και διέμεναν παράνομα σε διώροφη κατοικία,
ενώ στο εσωτερικό της και στον περίβολο της είχαν μεταφέρει αδρανή υλικά και σκουπίδια, δημιουργώντας ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης και εστία μόλυνσης για την περιοχή. Το ίδιο διάστημα είχαν κάνει και τις κλοπές καλωδίων.

Οι δράστες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι μετά από αιφνιδιαστική επέμβαση της Αστυνομίας στο σπίτι, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή τεχνικού της ΔΕΗ και υπαλλήλων της διεύθυνσης Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης και του δήμου Καλαμαριάς,

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ συνεργείο καθαρισμού του δήμου Καλαμαριάς έκανε καθαρισμό και απολύμανση του χώρου.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Aφού βρήκαν τό αμπέλι ξέφραγο εντελώς..........αφού αντί νά τούς διώξουν μέ κλωτσίδια τούς επιδοτούν καί ψηφίζουν νόμους υπέρ τους............αφού τούς συντηρεί ό μαλάκας ό νεοέλληνας μέ τούς φόρους του καί τά χαράτσια του, καί τούς αποκαλεί ακόμα ''καυμένους καί δύστυχους μετανάστες'', γιατί νά μήν κάνουν καί χειρότερα? Μάς αξίζουν καί χειρότερα ακόμη, αλλά πληρώνουμε κι εμείς πού δέν τούς θέλουμε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ.ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή