Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ζητιάνος ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια με αμοιβή... 10 ευρώ!


Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει ασελγήσει σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, Ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 13 και 15 ετών.
Ο 68χρονος δράστης συνελήφθη στον Πειραιά, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, ο 68χρονος, ο οποίος επαιτούσε σε διάφορα κεντρικά σημεία του Πειραιά, οδηγούσε συστηματικά στο σπίτι του στον Πειραιά ανήλικα αγόρια και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ κάθε φορά.

Ο συλληφθείς, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη (16-10-2014), όπως ανακοίνωσε σήμερα η ελληνική αστυνομία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων ανήλικων θυμάτων συνεχίζεται.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ.ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή