Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΝΑΤΟ & ΡΩΣΙΑ


   ------------------------------------------------
                       Ανάλυση:
                          --------------
Οι Σιωνιστές έμποροι των Εθνών σε πλήρη δράση στην Ουκρανία.
Οι σύγχρονοι έμποροι της Βενετίας του Σαίξπηρ, σε πλήρη δράση.
Όλη αυτή η διεθνής πολεμική αναταραχή έγινε για τέσσερις λόγους.
1.-Για να διχοτομήσουν την Ουκρανία σε Ανατολική & Δυτική.
2.-Για να κυκλώσουν τη Ρωσία με Νατοϊκά στρατεύματα .
3.-Για να βάλλουν την Ουκρανία στο Δ.Ν.Τ. , Ε.Ε. & ΝΑΤΟ.
4.-Για να κυριαρχήσουν στη Μαύρη Θάλασσα, με στόχο το Καύκασο.
Οι Σιωνιστές έμποροι των εθνών παίζουν Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά παιχνίδια. Η Ρωσία προειδοποιεί τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. όσοι έχουν Γεωπολιτικές φιλοδοξίες ας το ξεχάσουν. 
Αυτό σημαίνει πολλά. Για ποιο ΝΑΤΟ πολεμάμε;;; Για το ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων Rothschild & Rockefellers;;;; κ.λ.π.
Για το ΝΑΤΟ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;;
Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν, «Πρόβα πολέμου από τη Ρωσία. Κολοσσιαία άσκηση με 250.000 άνδρες, χιλιάδες άρματα, πλοία, και αεροπλάνα τελευταίας τεχνολογίας, και πύραυλοι παντός τύπου, με πυρηνικές κεφαλές, σε ετοιμότητα».  
Ο Λαός της Ουκρανίας που έκαναν το λάθος να πάρουν το μέρος των Σιωνιστών Δυτικών, γρήγορα θα το μετανιώσουν, αφού θα πεινάσουν με το Δ.Ν.Τ. τη Σιωνιστική Τρόϊκα, και τα Μνημόνια, όπως εμείς.
Σήμερα στην Ουκρανία οι απατεώνες πολιτικοί μιλάνε για Ναζισμό,
κρύβοντας τη διχοτόμηση της χώρας.
Το Σιωνιστικό ΔΝΤ «ψοφάει» για πελάτες, και βρήκε την Ελλάδα, και την Ουκρανία, με τους προδότες πολιτικούς, αλλιώς θα κλείσει, σαν ένα μαγαζάκι χωρίς πελάτες, λίγο πριν βάλλει λουκέτο.
Το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία των ψυχοπαθών ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, από την οποίαν αντλεί την εξουσία και δύναμή του.
Γιαυτό η Σιωνιστική  Νέα Τάξη Πραγμάτων του βρίσκει πελάτες κράτη «ψοφίμια» στη διεθνή οικονομική σκακιέρα, που έχουν θαλασσινά μαλάκια πολιτικούς, για να εκμεταλλευθεί τους Λαούς δεόντως.
Προ ετών έγινε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης η διεθνής
σύσκεψη της Σιωνιστικής λέσχης Bilterberg των Κοσμοκρατόρων!
Εκεί απεφασίσθη η χρεοκοπία της Ελλάδος, και η είσοδος αυτής στο ΔΝΤ, για να γίνει ο Λαός μας αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Τώρα μας χρειάζονται να πολεμήσουμε στο πλευρό τους!!!
Δύσμοιρη Ελλάς με τα θαλασσινά μαλάκια πολιτικούς που κουβαλάς.!!! Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, βρήκανε την ευκαιρία τώρα που η Ρωσία είχε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, και έκαναν τη ζημιά, με την ανατροπή του νόμιμου προέδρου της Ουκρανίας, και τη διχοτόμηση της χώρας αυτής.
Οι κάτοικοι της Δυτικής Ουκρανίας, στο θρήσκευμα καθολικοί και προτεστάντες, έχουν χαζαρο-Γερμανικές, και χαζαρο-Πολωνικές ρίζες,
δηλαδή στη πλειοψηφία τους είναι Γερμανο-Εβραίοι, & Πολωνο-Εβραίοι, και θέλουν να ζήσουν με τη Σιωνιστική Δύση.
Τούτου δοθέντος, η Ν.Τ.Π. άρπαξε την ευκαιρία, και με τη βοήθεια της  Τζούλιας Τιμοσένκο, έχωσε τη μισή τουλάχιστον (Δυτική) Ουκρανία στο ΔΝΤ, με Τρόϊκες, Μνημόνια, και Γερμαναράδες τοποτηρητές, και Γερμανική Σιωνιστική Ύπατη Αρμοστεία. 
Ευχόμεθα στους Δυτικούς Ουκρανούς καλά να περάσουν, με τους έμπορους των Εθνών, με τα τέρατα της Σιωνιστικής Δύσης που έμπλεξαν. Τους άνοιξαν τη πόρτα στο ΔΝΤ, σε ΜΟΝSΑΝΤΟ, SOROS, & CIA, δηλαδή σε όλο το «καλό τον κόσμο» της Γης, σε όλο το κακό συναπάντημα του πλανήτη.


Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων και εδώ

                                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                 Διεθνολόγος
                                        E-mail: ant.grypaios@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Έγκυρος καί αδέσμευτος ό κύριος Γρυπαίος όπως πάντωτε! Αυτή είναι ή αλήθεια γιά τήν Ουκρανία, θά τό μετανοιώσουν πικρά οί υποστηρικτές τής εβραικής ένωσης. Λές καί δέν έχουν ακούσει τί εστί ΔΝΤ. Δέν άκουσαν τί έπαθε ή Αργεντινή, ή Πορτογαλλία, ή Ελλάδα μας? Τόσο μαζόχες οί φιλοδυτικοί Ουκρανοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή