Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά το ξεπούλημα των μαρίνων σε Μυτιλήνη και Χίο σε τουρκικά συμφέροντα ακολουθεί η Σάμος;

Η επικίνδυνη λογική της πώλησης λιμενικών εγκαταστάσεων και μαρίνων σε ακριτικά νησιά συνεχίζεται . Μετά τη Μυτιλήνη και τη Χίο όπου οι μαρίνες πουλήθηκαν σε “ελληνοτουρκικά επιχειρηματικά” σχήματα ,τώρα οι Τούρκοι επιδιώκουν να αγοράσουν τη μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του και ελπίζουμε ότι οι “γιάπηδες” της κυβέρνησης θα βρουν ένα αξεπέραστο εμπόδιο. Γιατί διαφορετικά είναι έτοιμοι να την πουλήσουν σ΄ ένα εξ΄ ολοκλήρου τουρκικό επιχειρηματικό σχήμα!

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα η εταιρεία Σάμος Μαρίνες που ανήκει στον γνωστό από άλλες εποχές επιχειρηματία Κώστα Στέγγο επιδιώκει να πουλήσει την μαρίνα στην τουρκική Setur Turistik!

Η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά έβαλε “πάγο” στα σχέδια για την πώληση. Για να δούμε.


onalert.gr


Σχόλιο Πελασγού : Αλοίμονο στις κυβερνήσεις που πάνω του εθνικού συμφέροντος και των κινδύνων βάζουν τις ψεύτικες επενδύσεις τους και δεν λογαριάζουν ούτε τον εμφανή εξ΄ανατολών κίνδυνο.

1 σχόλιο:

  1. Βρέ Πελασγέ κι εσύ λές μπούρδες? Αυτοί οί προδότες δέν έχουν επίγνωση, τί κάνουν? Σοβαρά μιλάς? Αφού παίρνουν εντολές από τά αφεντικά τους. Ποιοί παραμυθιάζουν τούς ηλιθίους 15 ολόκληρα χρόνια γιά τήν δήθεν Ελληνοτουρκική φιλία? Εγώ? Ποιοί γκριζάρισαν όλο τό Αιγαίο? Εγώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή