Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

"Δεν θα πάθετε τίποτα.Ο Υιός Μου θα σας προστατέψει"


Λάβαμε :


«ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΠΑΣΧΑ 2012....
Μήνυμα Παναγίας Βηθλεεμίτισσας προς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς
Στις 11 Απριλίου 2012 -Μεγάλη Τετάρτη- προσκυνητές από την Κρήτη πήγαν να προσκυνήσουν στην Εκκλησία της Παναγίας Βηθλεεμίτισσας, που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, όπου ο Μοναχός Βησσαρίωνας τους είπε τα εξης :
"Πριν τέσσερις ημέρες εμφανίστηκε σε όνειρο η Παναγία Βηθλεεμίτισσα σε κάποιο μουσουλμάνο και του είπε:"Πήγαινε στην εικόνα μου, την Παναγία τη Βηθλεεμίτισσα, να ανάψεις κεράκι και θα σου πω κάτι, να το πεις στο Μοναχό Βησσαρίωνα".
Όταν πήγε, είδε ζωντανή την Παναγία και του είπε: "Έίμαι η Παναγία και πάντα θα βοηθώ τους Ορθοδόξους. Ο Υιός μου θα έρθει να σας προστατέψει. Οι Ορθόδοξοι δε θα πάθουν τίποτα. Όλοι αυτοί που βλέπετε στις εικόνες είναι Άγιοι και είναι αληθινοί. Ο Βησσαρίωνας να το πει στους ιερείς και αυτοί να το διαδώσουν".
Με εκτίμηση
Ελευθερία»


ΠΗΓΗ
http://helleniclegion.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4797.html

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί εμφανίστηκε η Παναγία σε μουσουλμάνο; Χάθηκαν οι χριστιανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕΙΔΑΝΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γιατί εμφανίστηκε η Παναγία σε μουσουλμάνο; Χάθηκαν οι χριστιανοί;"

    Γιατί υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι εκεί που είναι πιο χριστιανοί ορθόδοξοι και από τους χριστιανούς ορθόδοξους. Εσείς για την πίστη σας δε λέτε καν να σηκώσετε το χέρι σας και να πετάξετε στην κάλπη ψήφο προς ένα αληθινό χριστιανικό κόμμα (ή κόμμα με αληθινούς χριστιανούς - πείτε το όπως θέλετε, δε θα παίξω την κολοκυθιά...). Την ίδια ώρα άλλοι σφάζονται επειδή έγιναν χριστιανοί.
    Να, δείτε το αν τολμάτε:
    http://www.greektube.org/content/view/177836/2/

    Είστε ανάξιοι και θα υποφέρετε. Όσο για τους πραγματικούς χριστιανούς της Ελλάδας, είμαι βέβαιος ότι είναι θα τα βγάλουν πέρα ακόμα και αν η Ελλάδα χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή