Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κάτι ήξερε ο Κολοκοτρώνης σφάζοντας 5.000 Εβραίους!


Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!
Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν έιδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.
Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες!
Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες. Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους! Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής: Οι χριστιανοί σφάζανε μέχρι και τα ζώα των Εβραίων! Γράφει ο αυτόπτης μάρτυς Μαξίμ Ρεμπό: "Συχνά ένας Έλληνας που πάει να μαχαιρώσει έναν Μουσουλμάνο, τον παρατάει για να σκοτώσει έναν Εβραίο. Οι Ισραηλίτες της Τριπολιτσάς θανατώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς στην πυρά, εξαιτίας του μεγάλου μίσους που έτρεφαν γι' αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου"!
Φάτε Ελληνες το κρέας των δεσποτάδων σας...
Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τον φοβερό Αντισημιτισμό που έδιεξαν οι Έλληνες το 1821. Κατ'αρχάς υπήρχε το παραδοσιακό Χριστιανικό μίσος απέναντι στον "θεοκτόνο" Λαό των Εβραίων που σταύρωσε τον Χριστό. Το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μια σειρά ανθελληνικών ενεργειών του περιουσίου Λαού: Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια και φώναζαν στους Έλληνες να φάνε κρέας! Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη και έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο.
Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μια οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι. Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.
Υπενθυμίζω ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν στα βιβλία τους που μνημονεύσαμε στην αρχή, οι δύο κορυφαίοι Εβραίοι ιστορικοί Μερνάρ Πιερόν και Μαρκ Μαζάουερ. Βεβαίως, επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συνεργασία των Εβραίων με τους Τούρκους μέσω του Ταλμούδ, που τους πρόσταζε ότι ο Νόμος του Κράτους είναι και ο δικός σας Νόμος!
Λόγω των Εβραίων απέτυχε η επανάσταση στην Μακεδονία!
Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο που ομολογούν οι ίδοι οι Εβραίοι αλλά ουδέποτε θα καταγράψει στο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση είναι άλλο: Τόσο ο Μαζάουερ όσο και ο Πιερόν (σελ 32-34) αποδέχονται ότι η ελληνική Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων! Οι τούρκοι, οι Εβραίοι και οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σαρανταδύο ελληνικά χωριά κάηκαν, όλοι σχεδόν οι άνδρες εσφάγησαν και τα γυναικόπεδα φυλακίστηκαν. Ακόμη και ο Εβραιόφιλος Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ παραδέχεται ότι "στα γεγονότα αυτά συνέδραμαν εξαιρετικώς οι Εβραίοι"
Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό οι Έλληνες της Μακεδονίας να στραφούν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους σε λίγο έπαψαν να προστατεύουν και οι Οθωμανικές Αρχές. Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία, οι Εβραίοι εθεωρούντο πλούσιοι και οι Έλληνες τους συνελάμβαναν για να ζητήσουν λύτρα. Όταν αυτά δεν καταβάλλονται, τους ξυλοκοπούν και τουςλιθοβολούν μέχρι θανάτου. Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι ανάσαναν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν!
Δεν μας παίρνει ο χώρος να καταγράψουμε όλη την κόντρα Ελλήνων και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821. Θα αναφέρουμε μόνο τον ύπουλο ρόλο των Εβραίων χρηματιστών του Λονδίνου στα δάνεια που συνήψε το 1824 με την Αγγλία το υπο σύστασιν ελληνικό Κράτος (σελ. 34 του βιβλίου του Πιερόν)
Κοντολογίς: Ό,τι και να λένε η Ρεπούση, ο Λιάκος, Γιαννουλόπουλος και ο Αλαβάνος, έλληνες και εβραίοι μισούνται θανάσιμα εδώ και 22 αιώνες τουλάχιστον. Ο ρόλος των Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 ήταν βαθύτατα ανθελληνικός και δικαίως ο Κολοκοτρώνης τους κατέσφαξε τον Σεπτέμβρη του 1821 στην Τριπολιτσά. Αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι Εβραίοι ιστορικοί, αλλά το αρνούνται οι Έλληνες που γράφουν τα σημερινά σχολικά βιβλία Ιστορίας. Γι αυτό και το 1821 έχει περιοριστεί σε δύο-τρεις σελίδες στα σχολικά βιβλία Ιστορίας. Τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων εδώ και λίγα χρόνια.

30 σχόλια:

  1. Αν ο Κολοκοτρώνης έσφαξε 5.000 Εβραίους είναι θλιβερό γεγονός. Γιατί θα έπρεπε να το διαλαλούμε; Όταν μας κάνουν κακό οι Εβραίοι είναι απαράδεκτο, αλλά όταν τους κάνουμε εμείς κακό είναι θεμιτό; Δεν καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Θα έπρεπε τέτοια είδους μίση που οφείλονται σε θρησκευτικές, πολιτικές ή ρατσιστικές αιτίες να τα αφήσουμε πίσω και να ξεκινήσουμε μία νέα σχέση αγάπης και συνεργασίας με τον εβραϊκό λαό. Δεν έχουμε σήμερα να χωρίσουμε τίποτε. Μόνο καλό θα προκύψει από συμμαχία μεταξύ μας. Οι θλιβερές σελίδες του παρελθόντος πρέπει να διαγραφούν από τη μνήμη μας και αλληλοσυγχωρεθούμε για όσα κακά προξενήσαμε ο ένας λαός στον άλλο για οποιοδήποτε λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγιάσει το χέρι του!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ενας ο Κολοκοτρωνης και ενας ο Χιτλερ!!!Καλα τους σφαξανε θανατος στους Εβραιους,HEIL HITLER.

      Διαγραφή
    3. εχεις ενα μικρο λαθος εδω..σωστα οτι ειπες..αλλα ξεχασες να κοιταξεις τν συμαντικο λογο,οπως ελεγε ο αριστοτελις πισω απο ολα υπαρχει ενας λογος και ενα ζητουμενο/αποτελεσμα..τ ζητουσαν οι εβραιοι κ μας εσφαζαν..γιατι ο κολοκοτρωνης τους εσφαξε?..παραδειγμα...αν ξυπνησω εγω ερθω αυριο και σε καθαρισω και σου φαω τν καρδια(εναι τρελο και ανοητο)..αν ομως εσυ μου εχει βρυσει τν μανα μου,με εχεις σκοτωσει τ σκυλι μου,και ξυπνησω αυριο και ερθω και σε καθαρισω(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Τ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)..αυτο πρεπει να δουμε....

      Διαγραφή
    4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΕΙΣΑΙ Ή ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ή ΚΡΥΦΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

      Διαγραφή
  2. Η ιστορική μνήμη δεν πρέπει να ξεχνιέται καθ΄οιονδήποτε τρόπο..Είναι ιερό μας καθήκον να ενθυμούμεθα και να τιμούμε αυτούς που αγωνίσθηκαν δια την ελευθερίαν της πατρίδος...Στην κιμαδομηχανή της λήθης δεν πρέπει να μπαίνει η α-λήθεια.Και η αλήθεια έγκειται πως οι Εβραίοι μόνο θετικά δεν "είδαν" την Ελληνική Επανάσταση.Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε όταν οι ίδιοι ομολογούν στο Ταλμούδ το μίσος τους για τους Έλληνες..
    Μακάρι να υπήρχε αυτή η "συμφιλίωση" λαών, αλλά όταν αυτή παραβιάζεται από έναν λαό προς έναν άλλον, ο δεύτερος λαός οφείλει να αμυνθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εβραίοι είναι παραχαράκτες τις ιστορίας ένας λαός που δεν έχει προσφέρει κάτι στον πολιτισμο και προσπαθεί να παραχαραξει την ιστορία αλλων λαών να κατασκευάσει δική του .
    Ηταν πάντα εχρθρός του ελληνισμου και παραμένει.Η σημερινη οικτρή οικονομική μας κατάσταση οφειλεται σε αυτους που με τους πρακτορες πολιτικους που μας φυτευσαν να ψηφίσουμε μας έφερε εδώ.
    Μέχρι και αγαλματιδια πλαστά προσπαθουσαν οι εβραιοι να φυτέυσουν στην κρήτη για να δειξουν οτι καποτε την κατειχαν
    Για να ζησει ένας λαός πρεπει να θυμάται την ιστορία του και τους εχθρους του=
    Οι εβραίοι είναι εχθροι του ελληνισμου και ο παγκοσμιος σιωνισμος εχθρος της ανθρωπότητας.
    Δεν βγαίνουν ποτέ στα ισια να πολεμήσουν για κάτι αλλα παντα απο το παρασκήνιο πολεμουν μεσω αλλων λαων
    Επειδή οι εβραίοι ειναι ενας επικινδυνος λαός δεν ξέρω αν και το ολοκαύτωμα ήταν στημένο.
    Τώρα ποιοι είναι οι εβραίοι αυτοι που λεμε παιζεται
    Είναι οι καθαροι εβραίοι της παλαιστινης η οι ασπασθέντες τον εβραισμο χάζαροι τουρκοι που κατεκλισαν την ευρώπη και μετα μεταναστευσαν στην αμερική .Ειναι σκοτεινα τα σημεία της ιστορίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό άσχετος πεθαίνεις, διάβασε για τις επιστημονικές συνδρομές Εβραίων επιστημόνων, εφευρέσεις, φιλόσοφους. Το όνομα "Einstein" σου λέει κάτι? Το "Spinoza" ? Μαύρα χαράματα...

      Διαγραφή
    2. h kinotitan ton ebraion sti allada sinexei stelnei minimata sto krato gia diafora ellsiastika femata gia opos eipai kai o ebaios uporgos ths amerikhs gia na katastrefeis to ellinko lao prepei na katastrefeis patrida,frhskeia,oikogeneia

      Διαγραφή
  4. Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους καταδικάζουν το μέλλον επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος... γι' αυτό ποτέ δεν πρέπει να ξεχνούμε την ιστορία μας...
    Να συγχωρούμε εις το όνομα της ειρήνης ίσως, αλλά προσοχή όμως, ο κόσμος τείνει να "αποπροσανατολίζεται" εις το όνομα της κερδοσκοπίας και της εξουσίας, γίνεται βίαιος αλλότριος και βάρβαρος, βρίσκεται μακρυά ακόμη απ' την τελειότητα, είναι δύσκολο να ξεφύγει διότι έχει το "κουσούρι" των πρωτόγονων ενστίκτων του που τον συνοδεύει έως σήμερα... Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να τα έχουν όλα δικά τους και να εξουσιάζουν την ανθρωπότητα, οποιαδήποτε ονομασία και να φέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα διαβάσει πολλά χρόνια πρίν, σε ενα forum, για τη σφαγή των Εβραίων απο το Γέρο του Μωρέα, στην Τριπολιτσά. Δεν γνωρίζω αν είναι ακριβές το γεγονός οτι κατέσφαξε όλο τον Εβραικό πληθυσμό, ή άνω των 15 ετών. Εκτός τη σφαγή, έκανε και πλιάτσικο. Πάνω λέει στα χρυσά φλουριά, πηδούσε για μια εβδομάδα τη Μαντώ Μαυρογένους, μέχρι που τα χρυσά νομίσματα, άφησαν σημάδια στα πισινά της.

    Για το ολοκαύτωμα που ανέφερε κάποιος, προσωπικά δεν ξέρω αν υπήρξε ή αν είναι ιστορική ανακρίβεια. Δεν σκότωνε μόνο Εβραίους ο Χίτλερ αλλά και τσιγγάνους και Ρουμάνους και Έλληνες και Ρώσους. Δεν υπάρχει κανένας επώνυμος Εβραίος, θύμα του ολοκαυτώματος, όποιος ξέρει κάποιον, ας μας τον πει να τον μάθουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μανία της εβραΐλας με το πορνό ... money money money ... ούνεκα!!!

      (*) Διαχειριστής του Forum o γνωστός μας Εβραίος "συγγραφέας" λιβελογράφος από την Θεσσαλονίκη ... χα χα χα ... σαλόμ & κολ τουβ ... τούβλο!!!

      (**) Τι δουλειά είχε - βρε άσχετε να του πεις - η Μαντώ με τον Γέρο του Μωριά, αφού ήταν η επίσημη αγαπημένη (χωρίς στεφάνι βεβαίως-βεβαίως...) του Στρατηγού Δημήτριου Υψηλάντη (αδελφού του Αλέξανδρου) ... για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε ΕΔΩ < http://history-of-macedonia.com/2011/02/17/1821-manto-mavrogenous-epanastasi/ >

      Διαγραφή
  6. ....Εβραϊκή προπαγάνδα με αντι-εβραϊκό προσωπείο
    Βγήκαν με φόρα οι «εθνικιστές» διαμαρτυρόμενοι επειδή «τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί εδώ και χρόνια.την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων» και πανηγυρίζουν επειδή ο Κολοκοτρώνης «εξολόθρευσε στην Τριπολιτσά 5.000 Εβραίους»!
    Οι «εθνικιστές», που προβάλουν μια ανύπαρκτη σφαγή επικαλούνται ως πηγή τον εβραίο διδάκτορα εβραϊκών σπουδών του Εθνικού Ινστιτούτου Ανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμών του Παρισιού, κ. Μπερνάρ Πιερόν.
    Λοιπόν ουδέποτε έγινε σφαγή 5000 Εβραίων στην Τριπολιτσά. Καταρχήν 5000 Εβραίους δεν είχε το 1821 όλη η Πελοπόννησος. Στην Τρίπολη έμεναν μόνο ορισμένοι σαράφηδες – τοκογλύφοι. Η μεγαλύτερη κοινότητα των Εβραίων ήταν στην Πάτρα, όπου έμειναν κλεισμένοι στο Κάστρο μαζί με τους Τούρκους, και δεν έπαθαν τα τίποτα. Έφυγαν μαζί με τους Τούρκους, και ας λέει ο ψευδόμενος κ. Μπερνάρ Πιερόν, ότι «οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες». Η Ναύπακτος άλλωστε, παραδόθηκε με συνθήκη και όλοι οι έγκλειστοι κάτοικοι Τούρκοι και Εβραίοι, έφυγαν.
    Ο κ. Μπερνάρ Πιερόν, γράφει ψευδόμενος στο βιβλίο του «ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», ότι από το 1821 μέχρι το 1831,
    ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μεταναστεύσεως.
    Σφαγές δεν υπήρξαν.
    Τις σχετικές πληροφορίες τις έγραψαν διάφοροι πράκτορες όπως οι Φίνλευ, Μαξίμ Ρεμπό, κλπ
    Μετανάστευση υπήρξε. Οι περισσότεροι Εβραίοι της Πελοποννήσου που έφυγαν, πήγαν στην Λάρισα, τη Σμύρνη, τα Επτάνησα, και την Ιταλία.
    Αντίθετα οι εβραϊκή προπαγάνδα και οι ανόητοι ή οι ρουφιάνοι που την ακολουθούν, μιλόντας για την ανύπαρκτη σφαγή 5000 Εβραίων στην Τρίπολη, κουκουλώνουν τις σφαγές των Ελλήνων στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη που οργάνωσε ο Σαράφμπασί του Σουλτάνου Χασκέλ.( EZEKIEL BEN JOSEPH NISSIM MENAHEM GABBAI).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο παίχτης εδώ για τον Αρχι-Τραπεζίτη του Σουλτάνου... βλέπε και Εβραϊκές Πηγές σχετικές για EZEKIEL BEN JOSEPH NISSIM MENAHEM GABBAI --- "History of the Jews in Baghdad" (1949) --- Source: Encyclopaedia Judaica © 2008.

      Διαγραφή
  7. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ οτι δεν σφάχτηκαν 5000 εβραίοι στην Τριπολιτσά, αφού δεν υπήρχαν τόσοι. ίσως σκοτώθηκαν κάποοι τοκογλύφοι ή μεγαλοιδιοκτήτες που παρέμεναν εκεί και στις περιουσίες τους έγινε το γνωστό πλιάτσικο. Πρόκειται όμως για μικρό αριθμό, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως "παράπλευρες απώλειες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τους εκανε ο Χιτλερ και τους κατεσφαξε στο Β' Παγκοσμιο Πολεμο.Κριμα που δεν προλαβε να τους σφαξει ολους να γλιτωσει η ανθρωποτητα απο αυτα τα ΚΤΗΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι εβραιοι ειναι η χειροτερη φυλη ποτυ υπαρχει..δν ειμαι ρατσιστρια!οι εβραιοι εχουν τη μεγαλυτερη οικονομικη ισχυ!επισης υπαρχει νομος που λεει οτι αν καποιος εβραιος σκοτωσει ελληνα δν καταδικαζεται αντιθετως παιρνει ευσημα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειστε όλοι μαλάκες!!! όλο κακία και μίσος είστε. πολυ χειρότεροι από οποινδήποτε εβραίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειστε όλοι μαλάκες!!! όλο κακία και μίσος είστε. πολυ χειρότεροι από οποινδήποτε εβραίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειδικά ο Ανώνυμος που λέει μαλακίες πίσω από την ανωνυμία του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Stelios: Εχετε εν μέρει δίκιο, άλλα οι γραικυλοι ρωμιοι δεν εννοούν ότι πάνω από 1700 χρόνια στον ελλαδικό χωρο κυβερνούν αλλοδαποί. Και κάνουν ήρωες πεινασμένους ξεβράκωτους πρωτίστως τουρκαλβανους δηλαδή αρβανίτες, όπως ήταν ο κολοκοτρώνης, τζαβέλας, η μπουμπουλίνα, αθανισιος διάκος, μπότσαρης, ο κατοχικός πρωθυπουργός κορυζής, ο στεφανόπουλος πρώην πρόεδρος (το παραδέχτηκε δημοσίως), ο νυν ιερώνυμος, και άλλοι χίλιοι δύο. Η αθηνα δε, ηταν ενα χωριοδακι 300 εθνικα αλβανων και η αττική μια λαοθάλασσα αυτών. Δεν λέμε μόνο μεταφορικά οτι ήταν ξυπόλητοι και ξεβράκωτοι αρματολοί κλέφτες άλλα οι πράξεις τους, τους προδίδουν. Ο κολοκοτρώνης δεν άφησε κατσίκα για κατσίκα όρθια στην πελοπόννησο, ήταν ονοτος ένας κοπρίτης και κατσικοκλέφτης, -λίαν επιεικώς, κανένας τούς ευεργέτης !


    Αναφέρω εδώ τώρα μονο μια μικρογραφία αυτών των αλλοδαπών που κυβερνούν την χώρα. -ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοδαπή είναι η μάνα σου. Μάζεψε τώρα τα μπογαλάκια σου και φύγε όσο κυβερνά η Εβραική Ένωση που θα σε σώσει γιατί όταν γίνει το μεγάλο κόλπο θα εγκλωβιστείς.
      Ειδικά αν πιαστείς επί ελληνικού εδάφους με αυτά που ξεστόμισες για τον Κολοκοτρώνη και τους τελευταίους έλληνες ήρωες της ιστορίας, θα υποστείς την εσχάτη ποινή.

      Διαγραφή
  15. Ναι και εγω συμφωνώ. Καλά το καναν αμα ειναι αυτο το ΤΣΟΓΛΑΝΙ, τον κολοκοτρώνη και τον κλείσανε φυλακή, άλλα 'συς ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ενώ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΑΙΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ; ΜΗ ΜΠΡΕΔΕΥΤΕΥΤΑΙ ΤΗΝ ΣΧΥΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. Ε ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΑΡΑΓΚΟ ΓΕΣΟΥΑ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ' ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβραιάκια ψευτοπαγανιστές δήθεν δωδεκαθειστές του σκατοπανθεισμού και σκατοιουδαισμού, ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ.
      Σας δίνεται η ευκαιρία να φύγετε και να σωθείτε, αν επιμείνετε θα κλειδωθείτε μέσα και τότε...

      Διαγραφή
  16. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ :-) :-) :-)

    https://roides.wordpress.com/2009/10/29/29oct09/

    http://www.youtube.com/watch?v=KCQf7qteU3k&feature=youtube_gdata_player

    https://roides.wordpress.com/2007/06/07/xrhsima19/

    http://www.sporeas.gr/papades_papadies_arthro.htm


    http://www.iefimerida.gr/news/133571/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%AF-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%8C%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82



    http://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s&feature=youtube_gdata_player

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Stelios
    να φύγεις και να πας στο μπουρδελοεβραήλ σου όσο προλαβαίνεις. Δεν σας θέλουμε - ΔΡΟΜΟ. Γιατί θα φύγετε τρέχοντας αν καθυστερήσετε και άλλο. Και αν κλείσουμε τα σύνορα και τις αερογραμμές...θα γίνει πάλι της Τριπολιτσάς. Εγγυημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή