Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΡΙΑ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΙΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”(ΙΣΡΑΗΛ):

Θρασύτατοι είναι οι Τούρκοι, με τις πλάτες των αμερικανοσιωνιστών βεβαίως-βεβαίως (με τους οποίους δήθεν είναι… στα μαχαίρια). Προ ημερών, ο (τάχαμου-τάχαμου) «αντισιωνιστής» Ερντογάν απείλησε τον Σύρο πρόεδρο ότι «οι μέρες του είναι μετρημένες». Τώρα, οι Τούρκοι παραδίδουν και μαθήματα… δημοκρατίας:

“Πιστεύω σθεναρά πως δεν υπάρχει πλέον χώρος για τα αυταρχικά καθεστώτα, τα μονοκομματικά συστήματα, στις όχθες της Μεσογείου, όπως το συριακό”, δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph, ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ!
Ερωτηθείς δε για την τουρκική υποστήριξη στη λεγόμενη συριακή «αντιπολίτευση», η οποία δρα με ορμητήριο την Τουρκία, ο Γκιουλ είπε ότι “τους έχουμε επιτρέψει να έχουν τις συναντήσεις και τις συνομιλίες τους σε ένα ελεύθερο περιβάλλον”.

Εν τω μεταξύ, ένα περίεργο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στον περίεργο ρόλο που παίζει η Τουρκία στο ζήτημα της Συρίας. Οι Τούρκοι κατηγορούν τον συριακό στρατό ότι άνοιξε πυρ σε λεωφορεία με Τούρκους προσκυνητές που επέστρεφαν από τη Μέκκα, δια μέσω της Συρίας. Βεβαίως, είναι γεγονός ότι τα πούλμαν δέχτηκαν πυροβολισμούς, αλλά από ποιους; Σύμφωνα με το συριακό υπουργείο Εσωτερικών, πρόκειται για προβοκάτσια, στην οποία πρωταγωνίστησαν (σε συνεννόηση με του Τούρκους) στρατιώτες που έχουν λιποτακτήσει από τον συριακό στρατό και εδρεύουν στην Τουρκία, υπό την προστασία του λεγόμενου «Εθνικού Συμβουλίου» της συριακής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, σύμφωνα με το καθεστώς Άσαντ, τα λεωφορεία πυροβολήθηκαν όταν ήταν άδεια, γι’ αυτό δεν σημειώθηκαν θάνατοι και τραυματισμοί

Όπως κι αν έχει το πράγμα, ο ρόλος της Τουρκίας είναι πλέον φανερός και στους τυφλούς (ή εθελοτυφλούντες) ακόμα: συνεχίζει να είναι το μαντρόσκυλο των αμερικανοσιωνιστών στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου