Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τσίπρας προς την φρουρά της Ρω που έβαλλε κατά του τουρκικού ελικοπτέρου: «Κάνατε καλή δουλειά»


Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο Καστελόριζο.

Πιο ειδικά ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το ακριτικό νησί της Ρω, όπου η φρουρά του είχε βάλλει κατά του τουρκικού ελικοπτέρου όταν το τελευταίο είχε πετάξει επάνω από το  νησί το βράδυ στις 10 Απριλίου.

Εκεί ο πρωθυπουργός απέτισε φόρο τιμής στο μνημείο της Κυράς της Ρω, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός και απευθυνόμενος στους στρατιώτες της φρουράς, είπε μεταξύ άλλων:

«Η παρουσία σας εδώ και η θητεία σας είναι μια πολύ ουσιαστική συνεισφορά στο λαό. Αισθάνεστε το δέος της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας».

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους στρατιώτες του φυλακίου, όπου τους εξέφρασε την ικανοποίηση της κυβέρνησης για την άριστη αντίδρασή τους κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Μαζί με τον πρωθυπουργό είναι ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής και Ν. Σαντορινιός αντιστοίχως, ο αν. υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγ. Αποστολάκης και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Στ. Ράπτης.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ε.Μαρούπα ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ 17-4-2018

    https://www.youtube.com/watch?v=QHsQSkz5OEc

    ΑπάντησηΔιαγραφή