Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Αντίθετο το 60% των Γερμανών με τα πυραυλικά κτυπήματα στη Συρία


Αντίθετη είναι η πλειοψηφία των Γερμανών στην στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ , της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας κατά στόχων στη Συρία , σύμφωνα με δημοσκόπηση του SPIEGEL ONLINE και του ινστιτούτου Civey.

Το 59,9% απορρίπτει τις ενέργειες των τριών χωρών ενώ μόλις το 30,8% των ερωτηθέντων συμφωνεί . Το 9,3 % δεν εκφέρει γνώμη .

Η δημοσκόπηση έγινε με τη συμμετοχή 4959 ατόμων μετά την επίθεση.

Ανάλογη έρευνα του SPIEGEL ONLINE και Civey μετά την επίθεση κατά συριακών στόχων το 2017 είχε δείξει ότι το 42,5 % συμφώνησε με την τότε αμερικανική επιχείρηση και το 43,5 % είχε ταχθεί εναντίον.

Τη μεγαλύτερη αντίθεση στην επιχείρηση εκδηλώνουν οι οπαδοί του Αριστερού Κόμματος και της AfD. Το 69,6% αυτών που ισχυρίζονται ότι βρίσκονται κοντά στο Αριστερό Κόμμα απορρίπτουν την επίθεση . Για τους ψηφοφόρους του AfD, το ποσοστό είναι ακόμα υψηλότερο: το 76,3% πιστεύει ότι η αμερικανική, βρετανική και γαλλική στρατιωτική επέμβαση δεν ήταν σωστή .

Οι ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών είναι διαιρεμένοι: το 43,3% των ερωτηθέντων θεωρούν την επιχείρηση ορθή ενώ το 46,2 % είναι εναντίον.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου