Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Χιλιάδες Τούρκοι ψάχνουν το γενεαλογικό τους δέντρο για να πάρουν ελληνική υπηκοότητα!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Την ώρα που οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας είναι ιδιαίτερα τεταμένες μετά από το θερμό επεισόδιο στα Ίμια, χιλιάδες Τούρκοι πολίτες ψάχνουν τρόπο για να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό με μία ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία αποκαλύπτει σε όποιον θέλει το γενεαλογικό δέντρο του που φτάνει μέχρι το 1800. Έτσι, πολλοί ανακάλυψαν ότι έχουν ρίζες από την Ελλάδα.

Για αυτό και άρχισαν να επικοινωνούν με ελληνικές αρχές και προξενεία με σκοπό να πάρουν ελληνική υπηκοότητα και να ανοίξει ο δρόμος της Ευρώπης για αυτούς. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού η συνθήκη της Λωζάνης παραμένει σε ισχύ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου