Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Παρέμβαση ΗΠΑ: «Ελλάδα και Τουρκία να λάβουν μέτρα για την αποκλιμάκωση της κρίσης»


Η αμερικανική κυβέρνηση, μετά το νέο σοβαρότατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην περιοχή των Ιμίων ζητεί τη λήψη μέτρων από τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας για την αποκλιμάκωση της κατάστασης στο Αιγαίο.

Ο εκπρόσωπος του State Department, με δήλωσή του στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι η αμερικανική κυβέρνηση υποστηρίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των δύο χωρών, όπως αυτά ορίζονται από τις διεθνείς συνθήκες και επεσήμανε ότι οι δύο πλευρές έχουν «εδώ και καιρό εδραιωμένες διπλωματικές οδούς για την αντιμετώπιση των θεμάτων στο Αιγαίο. 

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του εκπροσώπου του State Department: «Η Τουρκία και η Ελλάδα διαθέτουν από καιρό εδραιωμένες διπλωματικές οδούς για την αντιμετώπιση των θεμάτων στο Αιγαίο. Ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Η αμερικανική κυβέρνηση, ως θέμα αρχής, υποστηρίζει την κυριαρχία των χωρών στην περιοχή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου