Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Οι ΗΠΑ αφήνουν το YPG μόνο του εναντίον της Τουρκίας: «Δεν τους υποστηρίζουμε - Δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους»!


Παρά την αποδεδειγμένη και δεδηλωμένη υποστήριξη των ΗΠΑ  στο SDF, όπου το YPG είναι ο κυριότερος βραχίονάς του, οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν το τελευταίο στην περιοχή της Αφρίν μόνο του εναντίον της Τουρκίας.

Έτσι και υποχωρώντας στις απαιτήσεις της Τουρκίας ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου όταν ρωτήθηκε ότι οι δυνάμεις του YPG στην Αφρίν είναι αντιμέτωπες με επικείμενη επίθεση  δήλωσε:

«Δεν τους υποστηρίζουμε.Πακρατκικά δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους» ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για την επίθεση των τουρκικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών η Ουάσιγκτον θέλει να διατηρήσει σταθερές σχέσεις με το SDF αλλά όχι και με το YPG το οποίο θεωρούν ότι βρίσκεται σε διασύνδεση με το PKK.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου