Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Το YPG «έσπασε» την πρώτη τουρκική επίθεση: Σε υποχώρηση δυνάμεις της 2ης τουρκικής στρατιάς


Σε φιάσκο  οδηγείται η περίφημη επίθεση της τουρκικής 2ης Στρατιάς στην Αφρίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη απόπειρα των τουρκικών δυνάμεων να εισέλθουν σε συριακό  έδαφος είχε άδοξο τέλος.

Σύμφωνα με το YPG μονάδες του τουρκικού Στρατού επιχείρησαν να διασχίσουν τα σύνορα με την Τουρκία στην περιφέρεια Bilbilê, προς την κατεύθυνση της Αφρίν με τις δυνάμεις των Κούρδων να πραγματοποιούν αντεπίθεση  με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν μαζί με τα τεθωρακισμένα τους οχήματα, αφήνοντας πίσω τους 12 νεκρούς.

Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για αψιμαχίες μεταξύ του τουρκικού Στρατού και του YPG, αλλά με τους Τούρκους να μην προβαίνουν σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς φοβούμενοι ότι μπορεί να κτυπηθούν ρωσικές δυνάμεις στην Αφρίν. 

Σε άλλο σημείο της μεθορίου κοντά στο χωριό shinkal αναφέρονται σκληρές μάχες με τις εμπροσθοφυλακές του YPG, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για υποχώρηση των κουρδικών δυνάμεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου