Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ: «Το «Πρώτα η Αμερική» σημαίνει συνεργασία με τον υπόλοιπο κόσμο»


Ο Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί στο Νταβός αύριο, Πέμπτη (25/01), αλλά ήδη στο τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας βρίσκεται από πλευράς ΗΠΑ ο υπουργός Οικονομικών, Στιβ Μνούτσιν, ο οποίος έστειλε και το μήνυμα πως οι Αμερικανοί «θέλουν να συνεργαστούν με τον υπόλοιπο κόσμο».

«Το “Πρώτα η Αμερική” σημαίνει συνεργασία με τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο πρώην τραπεζίτης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, διαβεβαιώνοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, φροντίζει για τα αμερικανικά συμφέροντα όπως άλλοι ηγέτες «φροντίζουν για τα δικά τους».

Επίσης από το Νταβός ο Αμερικανός υπουργός, Εμπορίου Ουίλμπουρ Ρος, επεσήμανε σήμερα ότι πολλές χώρες χρησιμοποιούν μεν «μια ρητορική» υπέρ του ελεύθερου εμπορίου, φροντίζοντας ωστόσο παράλληλα για τα δικά τους συμφέροντα.

«Διεξάγονται εδώ και καιρό εμπορικοί πόλεμοι. Η διαφορά τώρα είναι ότι τα αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου», εξήγησε, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου