Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Μπαίνει σε παραγωγή το Su-57 εντός του 2018 με το νέο κινητήρα!

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η πρώτη δοκιμαστική πτήση του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57 επίσης γνωστού και ως T-50, με τον νέο κινητήρα όπως αναφέρει πηγή του ρωσικού υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου και πλέον είναι έτοιμο να μπει σε παραγωγή το 2018.

«Το καινούριο 5ης γενιάς αεροσκάφος αεροπορικής υπεροχής T-50, πραγματοποίησε το παρεθνικό του ταξίδι με τον αναβαθμισμένο κινητήρα του στις 5 Δεκεμβρίου του 2017, στο Gromov Flight Research Institute» αναφέρει η πηγή

Η 17λεπτη πτήση πραγματοποιήθηκε από τον Sergei Bogdan, ένα πιλότο δοκιμαστικών πτήσεων αεροσκαφών της Sukhoi


«Η πτήση έλαβε χώρα υπό κανονικό καθεστώς, σύμφωνα με την πτητική του αποστολή» είπε το υπουργείο»

Η Ρωσία μπορεί να αναβαθμίσει το προηγμένο Su-57 ακόμα σε μαχητικό 6ης γενιάς.

Αναφερόμενος στην έκθεση ο υπουργός  του ρωσικού υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου  Denis Manturov είπε ότι το επιτυχημένο test του νέου κινητήρα  είπε «θα μας δώσει επιπλέον ώθηση στο πρόγραμμα της 5ης γενιάς»

«Αυτό αποδεικνύει το υψηλό δυναμικό που διαθέτει η ρωσική αεροπορική βιομηχανία ικανή να σχεδιάζει έξυπνα και προηγμένα συστήματα-αεροδυναμικά συστήματα, πρωτοποριακά ψηφιακά μέρη και καινούριους κινητήρες»

Το Su-57 είναι το PAK FA - το ρωσικό ακρωνύμιο για το 'perspective front-line aviation complex'- και πραγματοποίησε την πρώτη πτήση του το 2010

Μέχρι τώρα έχουν κατασκευαστεί εννέα πρωτότυπα τα οποία πραγματοποιούν δοκιμές. Η σειριακή παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά.

Το Sukhoi-57 έχει έναν αριθμό μοναδικών χαρακτηριστικών και μαχητικού κρούσης και αεροπορικής υπεροχής

Διαθέτει σύνθετα υλικά και τεχνολογίες αιχμής. Μέχρι και σήμερα το Su-57 ήταν εξοπλισμένο με τον πρώτης γενιάς κινητήρα. Ο διάδοχος κινητη΄ρας δεν έχει ακόμα όνομα και αναφέρεται ως «δεύτερης φάσης».


Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το Su-57 χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία και ισχυρή υπερηχητική ικανότητα πτήσης, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμο το 2018.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου