Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ο αρχηγός ασφαλείας του Τούρκου Α/ΓΕΣ «ομολογεί» σχέσεις με την FETÖ και τον ρόλο του στο πραξικόπημα!


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet ένας Τούρκος αξιωματικός που ήταν ένας από τους «ήρωες» για την αποτροπή του πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016 ομολόγησε ότι ήταν μέλος της οργάνωσης FETÖ που οι τουρκικές αρχές κατηγορούν για την ενορχήστρωση της απόπειρας του πραξικοπήματος που στοίχισε την ζωή σε περισσότερους από 250 ανθρώπους.

Ο λοχαγός, Burak Akın, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως αρχηγός ασφαλείας του αρχηγού του Στρατού της Τουρκίας, στρατηγού Yaşar Güler, παραδόθηκε στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Άγκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι η FETÖ τον «καταπίεζε και δεν μπορούσε ν’ αντέξει την πίεση».

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια πληροφορία σχετικά με το είδος της πίεσης που χρησιμοποίησε η FETÖ κατά του Akın.

Την νύχτα του πραξικοπήματος ο Akın συνόδευε τον τότε αρχηγό του τουρκικού Στρατού, στρατηγό Zeki Çolak, ο οποίος είχε σταλεί για να ελέγξει την Σχολή Αεροπορίας Στρατού στην Άγκυρα από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Γεν. Hulusi Akar.

Αφού ολοκλήρωσαν τις επιθεωρήσεις στη Σχολή Αεροπορίας του Στρατού, ο Akın υποχρέωσε το όχημα που μετέφερε τον Çolak να περιμένει για να κερδίσει χρόνο στην διασταύρωση του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Μέσης Ανατολής (ODTÜ) όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Στην συνέχεια προχώρησαν στο αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας σε χαμηλή ταχύτητα περίπου 15-20 χιλιομέτρων/ ώρα.

Την στιγμή που ο Çolak μπήκε στο αρχηγείο συνελήφθη από στελέχη που δρούσαν υπέρ πραξικοπήματος.

Ο Akin φέρεται να οδήγησε επίτηδες αργά προς στην έδρα του Γενικού Επιτελείου, προκειμένου να κερδίσει χρόνο για τα μέλη της FETÖ να επιτεθούν και να καταλάβουν καίριες θέσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου