Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Καταψήφισε η βρετανική βουλή τη συμφωνία Τ. Μέι-ΕΕ για το Brexit


Μια ταπεινωτική ήττα υπέστη το βράδυ της Τετάρτης η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων, όταν βουλευτές και από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα υπερψήφισαν τροποποίηση του νομοσχεδίου για το Brexit που τους υπόσχεται τον «τελικό λόγο» για την έγκριση ή μη της συμφωνίας της Βρετανίας με την ΕΕ.

Η τροποποίηση περιορίζει την εξουσία των υπουργών της Μέι και η βρετανίδα πρωθυπουργός είχε προειδοποιήσει ότι, εφόσον ψηφιστεί, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρά τις έντονες προσπάθειες της Βρετανικής Κυβέρνησης να μεταπείσει τους «αντάρτες» των Τόρις που είχαν δηλώσει ότι σκέφτονταν να υπερψηφίσουν την τροποποίηση, τελικά αυτή υπερψηφίστηκε με 309 ψήφους «υπέρ» έναντι 305 «κατά».

Η πρώτη ήττα της Κυβέρνησης στη Βουλή των Κοινοτήτων αναφορικά με την στρατηγική της για το Brexit είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας κομμάτων της αντιπολίτευσης με «αντάρτες» του Συντηρητικού κόμματος, η οποία έγινε εμφανής στην πρόσφατη συζήτηση στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο του Brexit.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου