Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ισραήλ: Κλείνουν τα συνοριακά περάσματα στη Γάζα


Στην απόφαση να κλείσει τα συνοριακά περάσματα που βρίσκονται στη Γάζα, προχώρησε το Ισραήλ, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη.

Με ανακοίνωσή, η κυβέρνηση του Ισραήλ γνωστοποίησε πως η διέλευση θ’ απαγορευτεί για όλους και μόνο άτομα με ειδική άδεια θα έχουν τη δυνατότητα εισόδου και εξόδου.

Τις τελευταίες ώρες ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις, πλήττουν θέσεις της Χαμάς, μετά από την εκτόξευση τριών πυραύλων από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ.

Η ένταση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων έχει χτυπήσει και πάλι κόκκινο μετά την θρυαλλίδα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου