Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Επεισόδιο στο Αιγαίο με γερμανικό πλοίο που διεξάγει έρευνες μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης και...τούρκων


Eπεισόδιο βόρεια της Λήμνου καθώς οι τουρκικές Αρχές κάλεσαν, μέσω ασυρμάτου, καπετάνιο γερμανικού ερευνητικού να αποχωρήσει από την περιοχή.

Το συγκεκριμένο πλοίο, του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, διεξάγει έρευνες για λογαριασμό ελληνικών συμφερόντων βορείως της νήσου Λήμνος, όμως οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι πλέει εντός χωρικών υδάτων της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο καπετάνιος χάραξε πορεία με σκοπό να απομακρυνθεί από την περιοχή, όμως δέχτηκε κλήση από τις ελληνικές Αρχές να παραμείνει καθώς βρίσκεται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Στην περιοχή σπεύδει και η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Έλλη».

(Στοιχεία από bestnewscy.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/12/blog-post_306.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου