Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Το Κόμμα του Ερντογάν ανοίγει παράρτημα στα Σκόπια


Μετά από πρόταση του προέδρου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKParti), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το κόμμα θα ανοίξει παραρτήματα σε επτά χώρες στις οποίες υπάρχουν οπαδοί του AKP.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του  αντιπροέδρου του κόμματος, υπευθύνου για εξωτερικά θέματα, Μεχντί Εκέρ, παραρτήματα θα ανοίξουν στις χώρες: Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σκόπια,  Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ και Γαλλία.


Ο Εκέρ δήλωσε ότι το καταστατικό του AKP δίνει τη δυνατότητα  εκπροσώπων τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό και με βάση την πρόταση του Ερντογάν εγκαινιάζεται αυτή η διαδικασία σε εννέα πόλεις επτά χωρών.


Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γραφεία του AKP θα λειτουργούν ως «επίσημα σημεία επαφής» τόσο με τους Τούρκους πολίτες, όσο  και με  πολιτικά κόμματα ή εκπροσώπους της κυβέρνησης κάθε χώρας.


Η Βοσνία και τα Σκόπια επιλέχθηκαν επειδή σε αυτές τις πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες υπάρχουν τουρκικά κόμματα.


Το κόμμα του Ερντογάν ανοίγει παράρτημα στην πΓΔΜ

(Στοιχεία από plusinfo.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/12/blog-post_693.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου