Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ζοφερές προβλέψεις από τον πρώην Αμερικανό ΓΕΕΘΑ: «Είμαστε πολύ κοντά σε ένα πυρηνικό πόλεμο με τη Β. Κορέα»


Ως  ζοφερή και μόνο  περιέγραψε σήμερα  την κατάσταση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα για το 2018 ο πρώην αρχηγός του μικτού Επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων ναύαρχος ε.α. Mike Mullen σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

«Στην πραγματικότητα, και κατά την άποψή μου, είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε ένα πυρηνικό πόλεμο με την Βόρεια Κορέα σε όλη αυτή την περιοχή», είπε ο Mullen κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το τι μπορεί να έρθει το 2018, μιλώντας στην εκπομπή του ABC "This Week."

«Δεν βλέπω πραγματικά καμία ευκαιρία για να λύσουμε αυτό το θέμα μέσω της διπλωματικής οδού στη συγκεκριμένη φάση που βρισκόμαστε», είπε ο Mullen.

Οι προειδοποιείς του Αμερικανού ναυάρχου έρχονται σε μια περίοδο όπου οι σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ ανησυχούν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πάει “full Trump” και θα ξεκινήσει πόλεμο με την Βόρεια Κορέα.

Όπως αναφέρεται ο Αμερικανός πρόεδρος στις συσκέψεις που πραγματοποιεί στο Λευκό Οίκο, φαίνεται να έχει εστιάσει στο θέμα της στρατιωτικής λύσης στη Βόρεια Κορέα ζητώντας συνεχώς ενημερώσεις αναφορικά με σενάρια εισόδου και εξόδου από την κρίση, και όλα όσα αφορούν μια στρατιωτική εμπλοκή: Διπλωματικές επιπτώσεις, απώλειες, ζημιές στον αντίπαλο, ποσοστό καταστροφής του πυρηνικών εγκαταστάσεων, υποψήφιοι λοιποί στόχοι, ενημερώσεις από τις μυστικές υπηρεσίες για όλο το πλέγμα των υπόγειων εγκαταστάσεων της Βόρειας Κορέας, σενάρια για το μετά κ.α.

Όπως αναφέρεται οι σύμβουλοι του Τραμπ συμμερίζονται τις απόψεις του περί εγκληματικού κράτους (rogue state) αλλά όχι για το θέμα της στρατιωτικής λύσης.

Ένας εκ των συνεργατών του αναφέρει ότι «η πολεμική ρητορική του Τραμπ έχει κάνει κάποιους από εμάς νευρικούς».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου