Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Νέο «drone-καμικάζι» από το Ιράν ικανό να μεταφέρει εκρηκτικά και εξελιγμένες κάμερες


Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, που πρόσκειται στους Φρουρούς της Επανάστασης, την επίλεκτη στρατιωτική δύναμη του Ιράν, η Ισλαμική Δημοκρατία τελειοποίησε ένα «μη επανδρωμένο αεροσκάφος καμικάζι» βεληνεκούς 1.000 χιλιομέτρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χερσαίες και θαλάσσιες αποστολές παρακολούθησης και επίθεσης.

Αυτό το μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο μπορεί να μεταφέρει εκρηκτικά, αλλά δεν μπορεί να εξοπλιστεί με πυραύλους, διαθέτει εξελιγμένες κάμερες και τη δυνατότητα να πραγματοποιεί νυκτερινές πτήσεις για να φθάνει στόχους στο έδαφος και τη θάλασσα, σύμφωνα με το πρακτορείο Tasnim, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες του αεροσκάφους αυτού στο έδαφος.

Μπορεί να πετάει με 250 χλμ/ώρα σε ύψος 900 μέτρων, αλλά και μόλις 50 εκατοστά πάνω από τη θάλασσα, πράγμα που το καθιστά ικανό να πλήττει πολεμικά πλοία.


Στις αρχές Οκτωβρίου, οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν ήδη παρουσιάσει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος επίθεσης με την ονομασία «Saegheh» (αστραπή στα περσικά), κατασκευασμένο με πρότυπο ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε αναχαιτισθεί τον Δεκέμβριο 2011 στο Ιράν και του οποίου είχαν δημοσιοποιήσει φωτογραφίες.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 15.0px}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου