Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Γ.Στουρνάρας: Ζητάει από τις τράπεζες ταχύτερη δράση στο ζήτημα των κόκκινων δανείων


Ταχύτερη δράση στο ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs) ζητεί από τις τράπεζες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Σε δηλώσεις του του στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος σημείωσε πως «οι τράπεζες πρέπει να είναι πιο φιλόδοξες σε ό,τι αφορά τον στόχο μείωσης των επισφαλών δανείων και να επιταχύνουν τις πωλήσεις των NPLs».

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, τρεις από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας σκοπεύουν να πουλήσουν επισφαλή δάνεια ύψους 5,5 δισ. ευρώ στις αρχές του επόμενου έτους. 

Στο δημοσίευμα αναφέρονται η Τράπεζα Πειραιώς, η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank, με την επισήμανση ότι  έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν αποφασιστικά προς την επίτευξη του στόχου της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου