Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Β. Πούτιν επιθεωρεί την μεγάλη στρατιωτική άσκηση «Zapad 2017»


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ταξίδευσε στη στρατιωτικό πεδίο της περιοχής του Λένινγκραντ, όπου φιλοξενούνται λευκορωσικά στρατεύματα για την στρατιωτική άσκηση «Ζαπάντ 2017» - Η οποία επικρίνεται από ορισμένες γειτονικές χώρες παρά τη διαφάνεια της Μόσχας και του Μινσκ και τις ανοιχτές προσκλήσεις σε παρατηρητές.

Οι ασκήσεις άρχισαν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορες τοποθεσίες στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη.

Η Ρωσία απέστειλε περίπου 3.000 στρατεύματα στη γειτονική Λευκορωσία, όπου εκπαιδεύονται σε έξι τοποθεσίες μαζί με 7.000 Λευκορώσους στρατιώτες και αξιωματικούς. Η Ρωσία καλωσόρισε τα στρατεύματα της Λευκορωσίας σε τρία σημεία, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου βολής Luzhsky στην περιοχή του Λένινγκραντ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου