Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ρωσία: Eπιτυχημένη δοκιμή της νέας έκδοσης του «Iskander» - Θα οδεύει προς τον στόχο με ελιγμούς και αλλαγές ύψους!


Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν επιτυχή εκτόξευση ενός εκσυγχρονισμένου βαλλιστικού πυραύλου, με την ονομασία «Iskander-M» στη μέγιστη εμβέλεια, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Η εκτόξευση έγινε στο στρατόπεδο εκπαίδευσης «Kapustin Yar», από το  Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Αστραχάν στο πλαίσιο της κοινής στρατιωτικής άσκησης των ενόπλων δυνάμεων της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, «Zapad-2017», αναφερόταν στην ανακοίνωση.

Ο πύραυλος μεγάλης χωρητικότητας ξεπέρασε σε απόσταση 480 χιλιόμετρα και έπληξε επιτυχώς τον στόχο στο εκπαιδευτικό κέντρο "Makat" που βρίσκεται στη Δημοκρατία του Καζακστάν.


Tο πυραυλικό σύστημα Iskander που το 2008 είχε προταθεί να αποκτηθεί από την Ελλάδα σε αντίβαρο της ανάπτυξης και κατασκευής του βαλλιστικού συστήματος Yildirim-1 από την Τουρκία, αξιοποιείται επιχειρησιακά από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις από το 2006, μπορεί μέσα σε 20' από την στιγμή που λάβει εντολή εκτόξευσης το όχημα, να πραμγατοποιήσει βολή. Ο χρόνος είναι εντυπωσιακός καθώς σε ανάλογα συστήματα του περλθόντος απαιτείτο χρονικό διάστημα μιας ώρας για την βολή του βαλλιστικού συστήματος.

Η ακρίβειά του φέρεται να είναι εντυπωσιακή. Αναλόγως της κεφαλής που θα τοποθετηθεί (μπορεί να φέρει και μη συμβατικές κεφαλές), μπορεί να καταστρέψει σε αποστάσεις μέχρι 400 χιλιόμετρα, από συγκεντρώσεις στρατευμάτων μέχρι υπόγεια κέντρα διοίκησης και ελέγχου μετά από τεθλασμένη και όχι βαλλιστική πορεία προς τον στόχο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου