Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συρία: Βομβιστική επίθεση με παγιδευμένη μοτοσυκλέτα στην κουρδική πόλη Καμισλί


Ένα ανήλικο παιδί σκοτώθηκε και επτά ακόμη πολίτες τραυματίστηκαν σε μια τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε με παγιδευμένη με εκρηκτηκά μοτοσικλέτα στην πόλη Καμισλί, όπου ζουν στην πλειονότητά τους Κούρδοι, στη βορειοανατολική Συρία.

Η έκρηξη στην πόλη που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία σημειώθηκε τέσσερις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των πρώτων τοπικών εκλογών στα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Κούρδων στη Συρία.

Ένας αξιωματικός κατηγόρησε την Κυβέρνηση της Συρίας για την επίθεση.


«Οι φιλοκυβερνητικοί πολιτοφύλακες (...) της εθνικής Άμυνας τοποθέτησαν εκρηκτικά σε μια μηχανή και την οδήγησαν σε έναν τουριστικό δρόμο του Καμισλί, κατόπιν πυροδότησαν (τον εκρηκτικό μηχανισμό) από απόσταση»

«Ένα παιδί τεσσάρων ετών σκοτώθηκε και επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν» διευκρίνισε ο αξιωματικός.

Ο ανταποκριτής Γαλλικού Πρακτορείου είδε οικογένειες να τρέχουν πανικόβλητες μακριά από την περιοχή της επίθεσης, που δεν προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου