Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Τσαβούσογλου:« Δεν εγκρίνουμε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, πλήττουν την οικονομία»


Δεν εγκρίνει τις κυρώσεις που επέβαλαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες στη Ρωσία η Τουρκία, επειδή είναι επιζήμιες για την οικονομία της χώρας, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Η Τουρκία έχει υποφέρει κατά το παρελθόν από κυρώσεις. Οι κυρώσεις εναντίον των γειτόνων και εταίρων μας (της Ρωσίας) έχουν πλήξει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία μας. Αυτός είναι ο λόγος που, όταν ακούμε για κυρώσεις, δεν τις εγκρίνουμε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν συμμετέχουμε στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και προτιμάμε την πολιτική συνεργασία», δήλωσε ο Τσαβούσογλου στο πρακτορείο ειδήσεων IHA.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου