Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ρεξ Τίλερσον: Θετικός για το «επίπεδο αυτοσυγκράτησης» της Β.Κορέας


Στη θετική επισήμανση του «επιπέδου αυτοσυγκράτησης» που επέδειξε όπως έκρινε η Βόρεια Κορέα, προχώρησε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Ρεξ Τίλερσον, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση για την επιβολή νέων, ακόμη πιο σκληρών οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Πιονγκγιάνγκ από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας εξέφρασε την ελπίδα το γεγονός πως η Βόρεια Κορέα δεν προχώρησε σε κάποια «δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου ή πυρηνικού όπλου» να αποτελεί ένδειξη της βούλησης της Πιονγκγιάνγκ να αρχίσει απευθείας συνομιλίες με την Ουάσινγκτον «κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον».

«Πρέπει να κάνουν περισσότερα αλλά θέλω να επισημαίνω τις χειρονομίες όταν γίνονται. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να επισημαίνονται», πρόσθεσε ο Τίλερσον κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου