Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τσιγγάνες χτύπησαν και λήστεψαν 91χρονο σε ασανσέρ στο Αγρίνιο


Οι δύο νεαρές τσιγγάνες ηλικίας 23 και 24 ετών ακολούθησαν τον ηλικιωμένο και του επιτέθηκαν στο ασανσέρ… 

Οι κραυγές πόνου ενός υπερήλικα που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια κινητοποίησαν τους γείτονες, που κάλεσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πολυκατοικία στο κέντρο του Αγρινίου, απ' όπου ακούγονταν. Έτσι, συνελήφθησαν άμεσα οι δυο νεαρές τσιγγάνες που τον λήστεψαν μέσα στο ασανσέρ!

Οι δράστιδες ηλικίας 23 και 24 χρόνων είχαν ακολουθήσει τον ανυποψίαστο 91χρονο μέσα στον ανελκυστήρα του σπιτιού του και, μόλις έκλεισε η πόρτα, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άγρια! Παρ' όλο που ο ηλικιωμένος αντιστάθηκε, κατάφεραν να αρπάξουν 170 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του και προσπάθησαν να βγουν από το ασανσέρ για να το σκάσουν.

Όμως, στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς που τους πέρασαν χειροπέδες και τις προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου  κατασχέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 91χρονο και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία. Οι νεαρές τσιγγάνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος τις παρέπεμψε να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου