Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Νορβηγία: Στα 25,6 δισ. δολάρια η απόδοση του κρατικού επενδυτικού ταμείου- Ανατίμηση της κορώνας


Στο 2,6% ή στα 202 δισεκ. κορώνες (25,6 δισεκ. δολάρια) ανήλθε η απόδοση των επενδύσεων του νορβηγικού κρατικού επενδυτικού ταμείου το δεύτερο τρίμηνο του 2017, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ταμείο.

Η απόδοση από τις χρηματιστηριακές επενδύσεις, από τις επενδύσεις σταθερού εισοδήματος και τις επενδύσεις σε ακίνητα διαμορφώθηκε αντίστοιχα στο 3,4%, στο 1,1% και το 2,1%, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ταμείου, γνωστού ως Government Pension Fund Global (GPFG), που αποτελεί το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό ταμείο στον κόσμο.

Το δεύτερο τρίμηνο, η κυβέρνηση απέσυρε 16 δισεκ. κορώνες από το ταμείο. Η κορώνα ανατιμήθηκε έναντι των βασικών νομισμάτων το δεύτερο τρίμηνο, κάτι που μείωσε την αξία του ταμείου κατά 32 δισεκ. κορώνες.

Στα τέλη Ιουνίου, το ταμείο είχε χρηματιστηριακή αξία 8,020 τρισεκ. κορώνες, από την οποία το 65,1% ήταν επενδεδυμένο σε μετοχές, το 32,4% σε επενδύσεις σταθερού εισοδήματος και στο 2,5% σε ακίνητα. 

(1 δολάριο ΗΠΑ = 7,90 κορώνες)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου