Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

CM-302: Στον τρομερό κινεζικό πύραυλο θα στηριχθεί το τουρκικό υπερηχητικό αντιπλοϊκό βλήμα της Roketsan


Η είδηση ότι η τουρκική εταιρεία Roketsan εργάζεται για την ανάπτυξη ενός υπερηχητικού αντιπλοϊκού βλήματος προκάλεσε αίσθηση. Ένα τέτοιο βλήμα στις διάθεση του τουρκικού Ναυτικού ή της Αεροπορίας θα ήταν απλά καταστροφικό για το ΠΝ.

Από πού όμως η Rocketsan θα αντλήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη του βλήματος; Η απάντηση είναι μια: Κίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τουρκική εταιρεία έχει έρθει ήδη σε επαφή με την κινεζική CASIC για την ανάπτυξη του τουρκικού βλήματος ο οποίο θα βασίζεται στην εξαγωγική έκδοση CM-302 του αντίστοιχου κινεζικού βλήματος YJ-12 το οποίο είναι ένα όπλο φόβητρο για τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και άλλα σκάφη επιφανείας.


Το βλήμα επιδείχθηκε για πρώτη φορά δημόσια στην έκθεση Airshow China 2016 και μπορεί να βληθεί είτε τόσο από  τον αέρα, όσο και  από τη θάλασσα και την ξηρά.

Ο πύραυλος έχει εμβέλεια 280 χλμ. και φέρει πολεμική κεφαλή βάρους 250 χλγρ. Το τρομερό αυτό όπλο και μη αναχαιτίσιμο μπορεί να πετά στο ύψος των κυμάτων με υπερηχητική ταχύτητα και ικανότητα να εκτελεί ελιγμούς κατά την τελική φάση προσβολής του επίσης με υπερηχητική ταχύτητα!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου