Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Το Κολλέγιο Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα ανακατασκευάσει το σχολείο της Βρίσας


Την ανακατασκευή του κτιρίου και την εξασφάλιση της υλικοτεχνικής υποδομής για την επαναλειτουργία του σχολείου της Βρίσας που καταστράφηκε από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου αναλαμβάνει η μαθητική Κοινότητα του Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα στο Συντονιστικό όργανο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον πρόσφατο σεισμό ο Συντονιστής σχολικών μονάδων και Διευθυντής Λυκείου του Κολεγίου Απόστολος Αθανασόπουλος.

Με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Όργανο κάνει γνωστό ότι αποδέχεται ομόφωνα την πρόταση, ενώ στην επικοινωνία που υπήρξε με τον κ. Αθανασόπουλο του ζήτησε να μεταφέρει στη μαθητική κοινότητα του Κολλεγίου τις θερμές ευχαριστίες.

«Καθώς η απόφαση αυτή αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή της και παράλληλα ικανοποιεί ένα από τα σοβαρότερα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, ενώ στηρίζει και την ήδη ειλημμένη απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου για την επαναλειτουργία του σχολείου» σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου