Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πλανώνται και αδυνατούν


Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης: οι άνθρωποι δεν κατανοούν τις Γραφές, τις βρίσκουν σχεδόν ακατανόητες. Μόνο όταν τους διδάξει το Άγιο Πνεύμα, τότε όλα γίνονται κατανοητά και η ψυχή αισθάνεται σαν να είναι στους ουρανούς.

Γιατί το ίδιο Άγιο Πνεύμα είναι και στους ουρανούς και στη γη και στην Αγία Γραφή και στις ψυχές όσων αγαπούν τον Θεό.

Χωρίς Πνεύμα Άγιο οι άνθρωποι πλανώνται και αδυνατούν να γνωρίσουν αληθινά τον Θεό και την ανάπαυση κοντά Του, έστω κι αν μελετούν συνεχώς. Πιστεύετε στο Ευαγγέλιο και στη μαρτυρία της Αγίας Εκκλησίας, και τότε θα γευθείτε, ήδη απ’ αυτή τη γη, τη μακαριότητα του παραδείσου.

Αληθινά, η βασιλεία του Θεού είναι μέσα μας: Η αγάπη του Θεού χαρίζει στην ψυχή τον παράδεισο. Πολλοί πρίγκιπες και άρχοντες εγκατέλειψαν τους θρόνους τους, όταν γνώρισαν την αγάπη του Θεού.

Κι αυτό είναι ευνόητο, γιατί η αγάπη του Θεού είναι φλογερή. Με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος η χαρά της ψυχής φτάνει ως τα δάκρυα, και τίποτα επίγειο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

    Περιμένετε να πάρουμε την Πόλη… ποιοι; Εσείς που σιωπάτε και μένετε αδρανείς στην πουστοκρατία που διοικεί; Εσείς που προδώσατε κάθε ιερό και όσιο του Κολοκοτρώνη και του Πατροκοσμά πίνοντας τον καφέ σας επί του καναπέως;

    Άλλα λόγια να «αγαπιόμαστε» και η Ελλάς ξεφτιλίστηκε… παρέλαση πουσταριών με επικεφαλείς αυτούς που κυβερνούν κι εσείς κοιτάτε… και η ιεραρχία τουμπεκί σε αυτή την

    ύψιστη ύβρη∙ εμ βέβαια… κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

    Φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, πνευματικός μαρασμός∙ γη και ύδωρ χαρίζεται∙ και κάποιοι μαλάκες λένε ότι η nasa μας εξαπάτησε κι ότι η γη είναι επίπεδη! Προφανώς μας εξαπάτησαν και οι πρόγονοί μας (κατά αυτούς) που απέδειξαν ότι η γη είναι στρογγυλή… πάλι κτυπούν την Ελλάδα∙ ποιοι άραγε; Κτίζουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι στα

    μυαλά σας, αρκεί να μην ασχολείστε, να αποπροσανατολίζεστε από αυτά που συστηματικά σας φυτεύουν…… για να ζούμε την κόλαση επί γης…. Αυτή είναι η δουλειά τους.

    Λένε, λένε και τι δεν λένε… λύκοι, με προσωπείο προβάτου∙ μετέτρεψαν την κοινωνία σε χαβούζα. Δοξάζετε το χρήμα φοβούμενοι να το προσπεράσετε για την σωτηρία του έθνους. Ποιο χρήμα; Αυτό που δεν έχετε; Αν ζούσε ο Αριστοφάνης θα μας είχε ξεφτιλίσει μόνο και μόνο από την ντροπή του για την κατάντια μας∙ για όλα ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους, ενώ οι πραγματικοί ένοχοι είμαστε εμείς που επιτρέψαμε∙ είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα.

    Τι να πρωτοαναφέρω στην λίστα της ντροπής…….

    -----------------------
    P.R. JERONYMO

    Όποιος θέλει να κατεβεί στην πολιτική και να διεκδικήσει την ψήφο των Χριστιανών πρέπει να φωτογραφηθεί δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο που ο ρόλος του είναι να νομιμοποιεί ως καλούς Χριστιανούς ...τη Σάρα και τη Μάρα.

    Μαφιόζοι, πράκτορες, προδότες, ανώμαλοι, κλεπτομανείς ... Όλοι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στην εξουσία κι ο Ιερώνυμος δεν θα αρνηθεί να «ευλογήσει» προκειμένου τα φωτογραφικά τεκμήρια να χρησιμοποιηθούν για τις Δημόσιες Σχέσεις.

    Ο Σάκης έκανε μερικά παιδιά εκτός γάμου αλλά τώρα αποφάσισε να παντρευτεί με Εκκλησιαστικό Γάμο...

    Οι κάμερες και τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας ... ειδοποιήθηκαν εγκαίρως.
    Θα παντρευτεί σ' ένα ξωκκλήσι... ή θα κάνει ακόμα ένα μεγάλο Show του οποίου οι φωτογραφίες θα πουληθούν για πολλές χιλιάδες ευρώ;



    Ε.
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 1:22 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή