Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ρέγκλινγκ: «Στις αρχές του 2018 η Ελλάδα στις αγορές εάν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις»


Ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, από την Αθήνα όπου βρίσκεται τόνισε ότι «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του 2018 αλλά υπό όρους».

Μετά τις συνομιλίες που είχε επί μία ώρα και 15 λεπτά με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε αισιόδοξος ότι η δόση θα εγκριθεί και θα εκταμιευθεί τον «Αν οι μεταρρυθμίσεις συνεχιστούν και το πρόγραμμα εφαρμόζεται επιτυχώς η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορές αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2018» δήλωσε ο κ. Ρέγκλινγκ.

«Καθυστερήσεις παρατηρούνται αλλά είμαι ευτυχής για το πακέτο πολιτικής που συμφωνήθηκε» επισήμανε ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου