Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Υπουργός του Ισραήλ: Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον Άσαντ



Ο Ισραηλινός υπουργός, Ιωάβ Γκάλαντ, ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου στην Ιερουσαλήμ,  με μια πρόσκληση για τη δολοφονία του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.




Η δήλωσή του φέρεται να ειπώθηκε με τους ισχυρισμούς ότι έκανε εγκλήματα πολέμου.
Ο Ιωάβ Γκάλαντ έχει διορισθεί από το 2015 ως υπουργός υποδομών. Πριν, είχε τη θέση του διοικητή της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας του Ισραήλ.



Στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι ο Σύρος πρόεδρος «δεν έχει πια χώρο σε αυτόν τον κόσμο», όπως γράφει βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων Blitz, που επικαλείται την εφημερίδα «Times of Israel».


«Στη Συρία η πραγματικότητα είναι τέτοια, που (οι αρχές της) σκοτώνουν ανθρώπους, οργανώνουν χημικές επιθέσεις εναντίον αμάχων και το χειρότερο του καίνε- κάτι που δεν έχουμε δει εδώ και 70 χρόνια», είπε αναφερόμενος στο Ολοκαύτωμα.


«Νομίζω ότι προ καιρού έχουν ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον Άσαντ και είναι τόσο εύκολο», είπε ο Γκάλαντ.


(blitz.bg)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_797.html

1 σχόλιο: