Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Τουρκία: Σκοτώθηκαν 6 Κούρδοι αυτονομιστές σε αεροπορική επίθεση στο Χακάρι


Έξι Κούρδοι αυτονομιστές σκοτώθηκαν σε αεροπορική επίθεση που εξαπέλυσε, αργά το απόγευμα,  η τουρκική πολεμική αεροπορία, σε ορεινή περιοχή  της περιφέρειας Χακάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών.

Οι αυτονομιστές είχαν εντοπισθεί κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της στρατοχωροφυλακής  και αστυνομικών δυνάμεων στη δασώδη περιοχή του χωριού Καβακλί, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής διοίκησης.


Οι αεροπορικές επιδρομές της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας είναι συνεχείς τόσο στην νοτιοανατολική Τουρκία που υπάρχει κουρδική πλειοψηφία, όσο και σε περιοχές του βόρειου Ιράκ, όπου καταφεύγουν οι Κούρδοι αντάρτες του PKK.

(worldbulletin.net)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου