Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ιωάννινα: Συνελήφθη ένας Αλβανός που έκανε εμπόριο ναρκωτικών


«Επαγγελματίας» έμπορος ναρκωτικών θεωρείται ένας νεαρός Αλβανός που συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν, όχι μόνο καταδικαστική απόφαση με βαριά ποινή για διακίνηση, αλλά και βούλευμα που διέτασσε τον εγκλεισμό του στις φυλακές!

Ένας δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί, αποκάλυψε τα μυστικά του  27χρονου αλλοδαπού που εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Συγκεκριμένα,  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών που του είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών καθώς και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ακόμη, σε βάρος του 27χρονου είχε εκδοθεί βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση για άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Σταυρακίου για να εκτίσει την ποινή του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου