Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πρωτοφανής δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ Ερντογάν - Απορρίπτει τις συνθήκες που καθορίζουν τα σύνορα στο Αιγαίο


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν θέτει ανοιχτά θέμα αναθεώρησης των συνθηκών που καθορίζουν την ελληνική εδαφική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου, με τη διατύπωση ότι δεν δέχεται «τετελεσμένα».

Δηλαδή με σαφήνεια έθεσε θέμα αναθεώρησης των συνθηκών και οι συνθήκες ως γνωστόν με έναν μόνο τρόπο αλλάζουν: Με τα όπλα.

Το τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, υπό την προεδρία του Ρ.Τ.Ερντογάν, μετά την ολοκλήρωση της συνδρίασης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «απορρίπτει την δημιουργία τετελεσμένων στο Αιγαίο».

Επισημαίνεται δε πως «έγινε περιεκτική αξιολόγηση των διαφορών στο Αιγαίο και των νόμιμων και ζωτικών δικαιωμάτων και συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο, σε σχέση με τις εξελίξεις της τελευταίας περιόδου και τονίζουμε ότι δεν δεχόμαστ τετελεσμένα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου