Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Μητσοτάκης σε ΕΛΚ: «Αναγκαιότητα να υπάρξει μία πιο τολμηρή Ευρώπη - Η Ελλάδα θα είναι στην πρώτη ταχύτητα»


Την αναγκαιότητας να υπάρξει μία πιο τολμηρή Ευρώπη υπογράμμισε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Μάλτα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «δεν αρκούν τα ημίμετρα ούτε και οι πανηγυρισμοί για το τι έχουμε πετύχει", πως η αρχιτεκτονική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης έχει πολλά προβλήματα και πως χρειάζεται μεγαλύτερη εμβάθυνση. «Η Ελλάδα θα είναι στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης» διαμήνυσε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως πρέπει να προχωρήσει «το banking union ώστε να υπάρχει κοινός δανεισμός για όλες τις χώρες».

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε «όλα τα κράτη - μέλη να τηρήσουν τη δέσμευσή τους στο ΝΑΤΟ για αμυντικές δαπάνες ύψους 2% του Α.Ε.Π.» καθώς, όπως είπε, χρειάζεται ενισχυμένη αμυντική συνεργασία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου