Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Π. Κουρουμπλής: «Η Ευρώπη πρέπει να συμβάλλει στην παρότρυνση των νέων προς τη ναυτιλία»


Η Ευρώπη πρέπει να συμβάλλει στην παρότρυνση των νέων προς τη ναυτιλία, σε επίπεδο επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς ο κλάδος συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με 140 δισεκατομμύρια στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και με 2,1 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της Ε.Ε., στη Βαλέτα της Μάλτας.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε επίσης την ανάγκη να υπάρξουν συγκεκριμένες ενιαίες πολιτικές, με δεδομένη την εκτίμηση αναλυτών ότι τα επόμενα δέκα χρόνια η παγκόσμια ναυτιλία θα έχει ανάγκη από 150.000 στελέχη πρώτης γραμμής, ενώ επισήμανε την ανάγκη για ανταγωνιστική ναυτιλία.

«Η ευρωπαϊκή ναυτιλία πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές της σε άλλες περιοχές. Γι' αυτό θα πρέπει να εκπονηθούν κανόνες στο πλαίσιο των κατευθυντηρίων γραμμών και των κρατικών ενισχύσεων» ανέφερε ο υπουργός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου